vrijdag 17 februari 2017

Te koop aangeboden

Woonkamer op de kop #1

Sinds een week eten we aan onze tuintafel. Niet omdat het zulk prachtig weer is, maar omdat-ie gezellig binnen staat. Langzaamaan verdwijnen de meubels uit onze woonkamer en schuiven we ons tuinmeubilair naar binnen. We gaan onze woonkamer aanpakken. Alles eruit, alles opknappen en vervangen. We zijn eraan toe. Al een tijd lang kijken we om ons heen. Wat vinden we allebei mooi? Op een stille zaterdag bezochten we al eens een woonboulevard om inspiratie op te doen en de laatste weken gingen we los. Wat hebben we een woonwinkels afgestruind. Steeds meer werd duidelijk waar we samen blij van worden. Nu zetten we door en onze nieuwe woonkamer krijgt in gedachten steeds meer vorm. Klaar voor de start. 

Voordat we orders geven aan schilders, vloermeneren en meubelleveranciers is het misschien goed om eens te kijken wat ons huidige meubilair doet. Lang leve Marktplaats. Op een zondagmiddag maakt Man foto’s van alle afzonderlijke meubelstukken en plaatst ze op Marktplaats. Nog diezelfde avond arriveren de eerste bezoekers.

Harry en Evelien uit Raalte aanschouwen onze salontafel en meidenkast en 'zagen dat het goed was'. Hoewel, Harry heeft meer oog voor PSV op tv. Gelukkig houdt vrouwlief hem bij de les: “Harry, wel even ter zake blijven!" Evelien wil ook de eettafel wel hebben, maar die gaat helaas niet bij ze passen. Ze zijn net kleiner gaan wonen. Met een heuse vrachtwagen rijden ze een dag later de straat in. Harry raust 'm enigszins lomp achteruit de dam op. Rustig aan Harry! Maar alles komt goed, dankzij de bezielende leiding van vrouw Evelien. Salontafel en meidenkast: check!

Wordt vervolgd ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten