vrijdag 3 maart 2017

Check, check, dubbelcheck

Woonkamer op de kop #7

De bank is verkocht. Ineens is daar toch weer een bod. Sjoerd komt de bank bekijken, samen met zijn moeder Maud. Hij gaat op zichzelf wonen en zoekt een lekkere plofbank. Hij neemt voorzichtig plaats en zijn gezicht begint te stralen. Hij mag het kleed er van ons bij hebben. Hij blij! Wij blij. Bank verkocht, alles verkocht! Check, check, dubbelcheck.

Alle oude meubels zijn dus verkocht en al het klussen is klaar. De donkergrijze muur is, net als het plafond en de lichtgrijze muur, erg mooi geworden. Het totaalplaatje verdient zó een plekje in een woontijdschrift, vinden we zelf. Hoewel we daarmee dan natuurlijk beter even kunnen wachten tot de nieuwe meubels zijn gearriveerd.

Het klussen krijgt nog wel een staartje. U kent het wel, van het een komt het ander. Al babbelend met de schilder kwam Man er namelijk achter dat hij ook handig is in het spuiten van deuren. Laten we nu net drie nieuwe deuren voor in de hal hebben besteld. En als hij dan toch bezig gaat, wil hij misschien wel al onze binnendeuren meespuiten? Geen punt bij Van Olst! De schilderman riep het immers de hele week al. Alle deuren in huis stralen ons straks in hoogglans wit tegemoet, als een kers op de toch al prachtige taart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten